Deniz Kod İşaret Flamaları

Ürünler

Kullanım Alanları ve Özellikleri

Denizcilikte Kullanılan Uluslarası Deniz Kod Flamaları Denizcilik bayraklarında kullanılan her harf bir anlam ifade etmektedir. Örneğin; A (Aydın / Alfa) kod flaması “denizde bir dalgıcım var, ağır yolla geçiniz” anlamını taşır. Bu flamalar limanda ve denizde ayrı anlamlar taşıdığı gibi yarışlarda da paralel anlamlar taşımaktadır. Firmamız yat yarışlarında kullanılan flamaların da imalatını yapmaktadır. Uluslararası deniz […]İş yerleri ya da silahlı kuvvetlerin bölük, alay, birlik ve komutanlığında haberleşme ve tanıtım amacıyla kullanılan flamaların farklı renk ve çeşitliliğiyle beraber resmi olmayan bayrak olarak da bilinmektedir.
Çeşitleri ile farklı anlamlara sahip olan işaretno ve İşaret flamaları, gemiler de kod sinyallerini belirlemek amacıyla da kullanılmaktadır. Birçok farklı kapsamda bulunan flamaların kullanım alanları ve çeşitliliği fazla olmasıyla beraber imalatı da oldukça önemlidir. Çeşitleri arasında, okul flamaları, üçgen flamalar, süs flaması, dizili flama, beşgen flama, oval flama, devlet flaması, saçaklı saçaksız flama, spor flaması, takdim flaması, reklam flamaları, askeri flama, deniz kod flaması ve firma flamaları olarak birçok farklı türü bulunmaktadır. Her firmanın kullanım alanları göre değişiklik gösterdiği flamalar doğru yerlerde kullanılması açısından boyutları da ayrıca önem taşımaktadır. Kullanılan flamaların en küçük ya da en büyük ölçülerine kadar en iyi şekilde kullanılacak alana göre tasarlanması gerekir.
Dijital ve empirme baskı tekniğiyle parlak kumaş satenden üretilen flamalar reklam amacıyla da sıkça etrafımızda gördüğümüz ürünlerdir. İşaret no olarak da kullanım alanları sağlayan flamaların gemilerde elektronik haberleşmede sorun yaşandığında standart uygulamalar gereğince iletişim sağlamaktadır. Çevremizde reklam amacı ile kullanılan yöntemler arasında flamalar da oldukça önem sağlamaktadır. Seçim sürecince cadde ve sokaklarda çokça gördüğümüz İşaret flamalarıayrıca açılış, tören ve sokakları süsleme gibi farklı yöntemleriyle tanıtım amacı ile de kullanılmaktadır. Dernek toplantılarında yaygın olarak kullanılan flamaların günümüzdeki reklam ve tanıtımlar amacındaki yeri herkes için farklı anlam ifade etmektedir.
İpe dizilmiş şekilde müşterilerin isteği doğrultusunda boyutu ve renk seçenekleri ayarlanabilen özellikte olması ile kullanılan flamalar genelde seçimlerde ve açılışlar da tercih edilen flama çeşitleri arasında yer almaktadır. Seçim zamanlarında her yerde kolaylıkla rastlayabildiğiniz flamaların üstlerinde genellikle kendi logo ya amblemleri yer almaktadır. Tanıtım amacı ile birçok seçmenin dikkatini seçmek açısından önem sağlayan bayraklar her türlü kullanım amacı içinde olanak sağlamaktadır.İç mekanlarda da önemli olan işaret no gibi flamalar da tanıtım yapacak olan firmaların kendileri için özel olarak logolarını bastırıp uç kısımları dalgaları ya da v şeklinde olan veya ters v şeklinde gibi üç farklı seçenekte yer almaktadır. İşaret no ve flamalar görselliği ile dikkat çekerken aynı zamanda verilmek istenilen mesajı en iyi şekilde yansıtacak olan reklam çeşitleri arasında yer almaktadır. Dış mekanda kullanılacak olan bayrakların kalitesi açısından boyalarının akmaması için yağmur, güneş ışınları veya benzer olaylara karşı dayanaklı olacak şekilde kaliteli olarak üretilmesi uzun süre kullanım sağlaması için oldukça önemlidir.
Firma, vakıf veya şirketlerin istekleri doğrultusunda fuarlarda, bayi toplantılarında, seminerlerde, salonlarda, şenlik ve şirket içi süsleme gibi alanlarda her türlü hizmet için tanıtım amacında kullanılmaktadır.

Ara      Whatsapp Neredeyiz